Facebook Instagram YouTube Tiktok

Een huis, villa of appartement kopen in Spanje

Groot aanbod, scherpe prijzen én 100% Nederlandstalige begeleiding

Met CoBla Vastgoed ben je zeker van een ruim aanbod, lage prijzen en 100% Nederlandstalige begeleiding voor nieuwe huizen, villa’s en appartementen aan de Costa Blanca Zuid, een prachtregio in het zuiden van Spanje. Wij begeleiden je persoonlijk én in het Nederlands vanaf de eerste informatie tot en met alle wettelijke formaliteiten in Spanje.

Image
1.

100% Nederlandstalige begeleiding

Interesse om een huis, villa of appartement te kopen in Spanje? Neem contact op met Marc Verkuringen voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit kennismakingsgesprek vertellen we alles over het kopen van een huis, villa of appartement in Spanje. Dit verloopt heel anders dan in België en Nederland. Zo speelt de notaris een veel kleinere rol en is het belangrijk om je te laten bijstaan door een gedegen advocaat die alle juridische zaken controleert.

Dat is ook één van de redenen waarom je best niet rechtstreeks bij een projectontwikkelaar koopt, maar in zee gaat met vastgoedspecialisten zoals CoBla Vastgoed. Wij brengen je ter plaatse in contact met een Nederlandstalige advocaat.

Wij begeleiden je persoonlijk bij de keuze van de juiste woning in Spanje én staan garant voor een correcte wettelijke afwikkeling van de aankoop. We werken enkel samen met bouwpromotoren die een bankgarantie kunnen geven op alle gestorte betalingen tot en met de oplevering van je droomhuis.

Tijdens dit eerste gesprek vertellen we je ook over de lopende nieuwbouwprojecten en maken we samen een eerste selectie op basis van je voorkeuren.

Maak een afspraak
2.

Bezichtigingstrip naar Spanje

Tijdens een bezichtigingstrip word je begeleid door het CoBla team. Daar wij ter plaatse wonen en zo de Costa Blanca Zuid op ons duimpje kennen. Wilt u toch langer blijven dit kan ook, we passen ons steeds aan uw behoeften aan.

Bij aanvang van je bezichtigingstrip verwelkomen wij je op de luchthaven en brengen je naar een door CoBla vastgoed geregeld luxe hotel.

Naast het bezoeken van de voor jou geselecteerde appartementen, villa’s of huizen, blijft er nog voldoende tijd over om de streek te ontdekken. We laten je graag de mooiste plekjes zien en dompelen je onder in de Spaanse sfeer. Aan het eind van de reis brengen we je terug naar de luchthaven.

Image
Image
3.

Begeleiding bij het volledige aankoopproces

Wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding tijdens het volledige aankoopproces. Zo ben je altijd zeker van een 100% Nederlandstalige opvolging. Marc of Annemieke vergezelt je persoonlijk tijdens je afspraak naar onder andere de advocaat en de notaris.

4.

Opvolging van het bouwproces

Wanneer de bouw van je droomwoning in Spanje nog lopende is, volgt ons team dit voor je op. Zo ontvang je regelmatig foto’s van de voortgang.

Image
Image
5.

Vragen bij de inrichting van je droomhuis?

Het inrichten van een woning in een ver land of een verhuizing naar Spanje is waarschijnlijk niet je dagelijkse bezigheid. Daarom mag je ook in deze fase rekenen op onze ondersteuning.

Zo geven we je graag gerichte tips en advies voor het aankopen van de meubels, de aansluiting van televisie en internet, aankoop tuinmeubels, het opstarten van de eventuele verhuurservice, … Voor elke praktische vraag kan je bij Marc en Annemieke terecht.

Maak een afspraak
WhatsApp