Facebook Instagram YouTube Tiktok

Het CoBla team staat klaar voor jou

Het CoBla team staat voor je klaar

CoBla Vastgoed deelt zijn liefde voor de unieke Spaanse regio Costa Blanca Zuid met iedereen die overweegt om een huis, villa of appartement te kopen in Spanje. Wij zijn een dynamische onderneming, opgericht door ervaren vastgoedmakelaars die de streek bijzonder goed kennen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke, 100% Nederlandstalige begeleiding.

Image

Wij geven je alle tijd

Op geen enkel moment leggen we druk om te kopen. Een huis aan de Costa Blanca Zuid koop je met volle overtuiging nadat je rustig alle opties op een rijtje hebt gezet.
Wij geven je dan ook alle tijd om - net als wij - verliefd te worden op deze prachtige streek.

Image

Veilig en vertrouwd kopen

Het kopen van een woning in het buitenland verloopt anders dan in België en Nederland. Weet wat je koopt en let op alle kleine letters. Verzeker van de juiste technische staat en zorg dat de notariële afhandeling correct verloopt. Veiliger en vertrouwder kopen dan bij CoBla Vastgoed bestaat niet.

Image

Streng geselecteerde kwaliteitsprojecten

Wij kennen de vastgoedmarkt in Spanje - en meer specifiek de Costa Blanca Zuid - door en door. Wij gaan alleen in zee met betrouwbare projectontwikkelaars die architecturaal sterke nieuwbouwwoningen afleveren van uitstekende kwaliteit. Onze selectiecriteria zijn uiterst streng.
Daarbij controleren we ter plaatse de nieuwbouwprojecten zodat je gegarandeerd waar krijgt voor je investering. Dankzij de grondige kennis van de lopende projecten, kunnen wij perfect inschatten welke woningen, appartementen of villa’s aan jouw verwachtingen en wensen voldoen.

Image

100% Nederlandstalige begeleiding

CoBla vastgoed wordt geleid en vertegenwoordigd door ervaren vastgoedmakelaars Marc Verkuringen samen met zijn vrouw Annemieke. Hij begeleidt de Belgische en Nederlandse klanten en staat in Spanje in voor de bezichtigingstrips en de opvolging van het aankoopproces.
Marc en Annemieke leven en wonen al vele jaren in Spanje zodat zij de regio, de nieuwbouwprojecten én de projectontwikkelaars bijzonder goed kennen. Zo mag je rekenen op een uitmuntende begeleiding, altijd in het Nederlands. Wij vergezellen je persoonlijk tijdens de ondertekening van de aankoopakte bij de notaris. En ook na de oplevering kan je nog steeds op onze diensten rekenen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Bij ons kantoor begrijpen we dat het kopen van een huis in Spanje een spannend avontuur is, vol met nieuwe mogelijkheden en keuzes. We nodigen je graag uit om een afspraak te maken, zodat we je uitgebreid kunnen informeren over het koopproces en je kunnen begeleiden bij elke stap.

Tijdens onze afspraak zullen we je alles vertellen wat je moet weten over het kopen van een huis in Spanje. We zullen je op de hoogte brengen van de huidige woningen die te koop zijn en je voorzien van waardevolle informatie over de verschillende projecten waarin je mogelijk geïnteresseerd bent.

Een van de unieke aspecten van onze service is dat we je persoonlijk rondleiden tijdens het bezoeken van de verschillende projecten. We nemen de tijd om je te laten kennismaken met de prachtige regio Costa Blanca Zuid, zodat je een goed beeld krijgt van de omgeving waarin je wilt investeren.

Maak een afspraak

Ons team

Marc Verkuringen

Marc Verkuringen is de oprichter en zaakvoerder van CoBla vastgoed. Samen met zijn vrouw Annemieke zet hij zich in voor het succes van het bedrijf.

Met zijn gedrevenheid en jarenlange ervaring in de vastgoedsector is Marc een waardevolle bron van informatie als het gaat om het kopen van een woning in Spanje. Als inwoner van de regio heeft hij sterke relaties opgebouwd met aannemers en projectontwikkelaars, waardoor hij toegang heeft tot een breed scala aan vastgoedopties.

Marc is het eerste aanspreekpunt voor klanten en staat bekend om zijn eerlijke en deskundige advies. Hij begeleidt persoonlijk klanten tijdens bezichtigingen van verschillende projecten en neemt ze mee naar de prachtigste plekjes aan de Costa Blanca Zuid. Gedurende het hele aankoopproces behartigt Marc de belangen van zijn klanten ter plaatse. Hij is altijd bereikbaar en staat klaar om te helpen bij eventuele vragen.

Marc’s doel is om klanten persoonlijk en enthousiast verder te helpen en hen te helpen hun droom(thuis) te vinden. Hij streeft ernaar om een positieve en gedenkwaardige ervaring te creëren, waarbij hij klanten begeleidt bij elke stap van hun vastgoedreis aan de Costa Blanca.


Annemieke Cannaerts

Annemie is een essentieel onderdeel van het team, als de vrouw van Marc en de persoon die verantwoordelijk is voor de administratieve kant van de zaak. Naast haar administratieve taken speelt ze ook een belangrijke rol in de dienst na verkoop (aftersales), het beheer van sociale media en het IT-gebeuren.

Met haar toewijding zorgt Annemie ervoor dat alles op rolletjes loopt in het kantoor. Ze is altijd beschikbaar en klaar om iedereen te helpen. Haar persoonlijke ervaring als inwoner van de regio stelt haar in staat om de klanten als eerste op de hoogte te houden van alle nieuwtjes, leuke restaurantjes, bezienswaardigheden en andere interessante informatie over het Spaanse leven.

Annemie draagt bij aan het creëren van een soepele en zorgeloze ervaring voor klanten, waarbij ze niet alleen zorgt voor de administratieve aspecten, maar ook met de smile er voor gaat om ervoor te zorgen dat klanten zich thuis voelen en volledig geïnformeerd zijn over het leven aan de Costa Blanca.

Met haar betrokkenheid en kennis van zowel de zakelijke kant als het dagelijks leven in Spanje, is Annemie een waardevol aanspreekpunt voor klanten en draagt ze bij aan het succes van het makelaarskantoor.


Interesse in een bezichtigingstrip in Spanje

Maak een afspraak in Spanje
Maak een afspraak
WhatsApp