Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

Orihuela Costa
22 okt 2024

Orihuela Costa

Orihuela Costa is een van de meest gewilde gebieden aan de prachtige Costa Blanca, bekend om zijn eindeloze kustlijn, kristalheldere water en heerlijk mediterrane klimaat. Met meer dan 16 kilometer aan schitterende stranden, indrukwekkende kliffen en beschutte baaien, biedt Orihuela Costa de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur.

Waarom kiezen voor Orihuela Costa?

  • Zon en zee: Geniet van zonnige dagen op de goudkleurige stranden zoals Playa Flamenca, La Zenia en Cabo Roig. De perfecte plekken om te zwemmen, zonnebaden of watersporten.
  • Golfparadijs: Voor golfliefhebbers biedt Orihuela Costa meerdere eersteklas golfbanen, waaronder de beroemde Las Colinas Golf & Country Club en Villamartin Golf.
  • Winkelen en vermaak: Ontdek het winkelcentrum La Zenia Boulevard, het grootste van de regio, waar je kunt genieten van een mix van winkels, restaurants en entertainment.
  • Natuur en ontspanning: Naast de stranden en het bruisende leven, vind je hier ook prachtige wandelroutes en natuurparken, ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Met een internationale sfeer, uitstekende voorzieningen en het hele jaar door zonneschijn, is Orihuela Costa de perfecte plek voor zowel permanente bewoning als een vakantieparadijs. Waar je ook naar op zoek bent – ontspanning, avontuur of gezelligheid – Orihuela Costa biedt het allemaal!

Fotogalerij

Share


Eigenschappen

Maak een afspraak
WhatsApp