Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

Font del Llop golf
12 sep 2024

Font del Llop golf

Font del Llop Golf Resort is een prachtig golfresort gelegen in de schilderachtige omgeving van Monforte del Cid, in het hart van de Costa Blanca. Dit resort biedt een perfecte mix van sport, luxe en natuur, waardoor het een ideale bestemming is voor zowel golfliefhebbers als diegenen die op zoek zijn naar ontspanning en comfort.

De golfbaan van Font del Llop is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een uitdagende en gevarieerde speelervaring voor golfers van alle niveaus. Met zijn 18 holes, strategisch geplaatste bunkers en waterpartijen, en adembenemende uitzichten op het omliggende landschap, is deze golfbaan een genot om te spelen en te verkennen.

Het resort zelf beschikt over moderne faciliteiten en voorzieningen die bijdragen aan een comfortabele en luxueuze verblijfservaring. U vindt er een clubhuis met een sfeervol restaurant en bar, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes terwijl u uitkijkt over de golfbaan. Daarnaast worden er regelmatig evenementen en toernooien georganiseerd, wat bijdraagt aan een levendige en gezellige sfeer binnen het resort.

Een van de aantrekkelijke kenmerken van Font del Llop Golf Resort is de geplande ontwikkeling van een commercieel gebouw aan de ingang van het resort. Deze ontwikkeling, die dit jaar nog van start gaat, zal onder andere cafés, restaurants en een supermarkt omvatten, wat het gemak en de aantrekkelijkheid van het resort verder zal verhogen.

Font del Llop Golf Resort biedt niet alleen een fantastische golfervaring, maar ook een geweldige plek om te wonen of te investeren. De combinatie van sportieve activiteiten, moderne voorzieningen en een prachtige natuurlijke omgeving maakt dit resort tot een ware oase aan de Costa Blanca.

Ontdek onze woningen op dit prachtig golfresort!

Fotogalerij

Share

Maak een afspraak
WhatsApp