Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

Heb je ons emigratieverhaal al gelezen ?
25 jul 2024

Heb je ons emigratieverhaal al gelezen ?

Ons emigratieverhaal verscheen enkele jaren geleden in de Onderox, een geliefd Kempens maandblad dat verhalen deelt die het hart raken. We willen jullie meenemen op onze reis, een avontuur dat ons leven voorgoed veranderde.

Het begon allemaal met een droom om een nieuw leven op te bouwen aan de zonnige Costa Blanca. Na jaren van hard werken en plannen, besloten we de sprong te wagen. De eerste stappen waren spannend en uitdagend, maar ook gevuld met hoop en enthousiasme.

In de Onderox deelden we de hoogte- en dieptepunten van onze emigratie. Van het afscheid nemen van vrienden en familie in de Kempen, tot het ontdekken van de Spaanse cultuur en het vinden van ons droomhuis aan de kust. We vertelden over de warme ontvangst van de lokale gemeenschap, de heerlijke Spaanse keuken, en de prachtige landschappen die ons dagelijks omringen.

Ons verhaal is er een van doorzettingsvermogen en de moed om nieuwe wegen te bewandelen. We hopen dat het anderen inspireert om hun eigen dromen na te jagen, hoe groot of klein die ook mogen zijn. Het leven is een avontuur en wij zijn dankbaar dat we ons verhaal konden delen in de Onderox.

Als je nieuwsgierig bent naar de details van onze reis en de lessen die we onderweg hebben geleerd, nodigen we je uit om ons verhaal te lezen in de Onderox. 

Misschien motiveert het jou om je eigen dromen na te streven en nieuwe horizonten te verkennen.

Fotogalerij

Share

Maak een afspraak
WhatsApp