Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

Ontdek het winkelparadijs van La Zenia Boulevard in Orihuela Costa
17 apr 2024

Ontdek het winkelparadijs van La Zenia Boulevard in Orihuela Costa

Ontdek het winkelparadijs van La Zenia Boulevard in Orihuela Costa

Stap binnen in een wereld van winkelplezier en entertainment in het bruisende winkelcentrum La Zenia Boulevard, gelegen in het hart van Orihuela Costa aan de prachtige Costa Blanca. Met zijn indrukwekkende scala aan winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten, biedt La Zenia Boulevard een onvergetelijke ervaring voor winkelliefhebbers en gezinnen.

Winkelen op zijn best

La Zenia Boulevard is het grootste winkelcentrum in de provincie Alicante en biedt meer dan 150 winkels van internationale en nationale merken. Of u nu op zoek bent naar mode, schoenen, accessoires, elektronica, cosmetica of huishoudelijke artikelen, u zult zeker vinden wat u zoekt in de uitgebreide winkelgalerijen van La Zenia Boulevard. Van bekende merken tot boetiekjes en lokale ambachtelijke winkels, er is voor elk wat wils.

Culinaire verleidingen

Na een dagje winkelen kunt u genieten van een welverdiende pauze in een van de vele restaurants, bars en cafés verspreid over het winkelcentrum. Of u nu zin heeft in een snelle hap, een uitgebreide maaltijd of een verfrissend drankje, de culinaire opties bij La Zenia Boulevard zijn eindeloos. Van traditionele Spaanse gerechten tot internationale keukens, er is voor elk wat wils om uw smaakpapillen te verwennen.

Entertainment voor het hele Gezin

La Zenia Boulevard biedt ook een scala aan recreatieve activiteiten en entertainmentopties voor het hele gezin. Kinderen kunnen genieten van speelzones, waterfonteinen en leuke attracties, terwijl volwassenen kunnen ontspannen op de terrassen of genieten van live muziek en optredens die regelmatig worden georganiseerd in het winkelcentrum.

Gemak en comfort

La Zenia Boulevard biedt ook uitstekende faciliteiten voor bezoekers, waaronder ruime parkeergelegenheid, gratis wifi, toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en kinderwagenverhuur. Bovendien is het winkelcentrum gemakkelijk bereikbaar met de auto, bus of taxi, waardoor het een ideale bestemming is voor een dagje uit.

Plan uw bezoek

Of u nu op zoek bent naar een dagje winkelen, een avondje uit met vrienden of een gezinsuitje, La Zenia Boulevard heeft voor elk wat wils. Dus pak uw boodschappentassen en bereid u voor op een onvergetelijke winkelervaring in dit winkelparadijs aan de prachtige Costa Blanca.

Fotogalerij

Share


Eigenschappen

Maak een afspraak
WhatsApp