Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

De toeristenbelasting in de Comunidad Valencia
17 nov 2023

De toeristenbelasting in de Comunidad Valencia

Goed nieuws voor toeristen die van plan zijn de betoverende regio Costa Blanca te bezoeken! Na de recente verkiezingen in mei heeft de nieuwe regionale regering haar belofte waargemaakt en de invoering van de geplande toeristenbelasting, bekend als de 'tasa turística', in de hele autonome regio geannuleerd.

Oorspronkelijk gepland om van kracht te worden in december 2023, zou deze belasting variëren van 0,50 tot 2 euro per dag voor toeristische verblijven, en van toepassing zijn op diverse accommodaties, waaronder hotels, toeristische appartementen, campings en meer.

Deze weloverwogen beslissing, die op 15 november in werking treedt, is met open armen ontvangen door de toeristische sector in Valencia. De regeringspartij, de Partido Popular, had tijdens de verkiezingscampagne al aangekondigd dat de afschaffing van de toeristenbelasting een prioriteit was.

Deze maatregel zal ongetwijfeld bijdragen aan een positievere ervaring voor toeristen die de prachtige regio Costa Blanca bezoeken en zal naar verwachting een gunstig effect hebben op de toeristische sector als geheel. Of u nu de bruisende steden, adembenemende stranden of schilderachtige dorpjes wilt verkennen, uw verblijf wordt nu niet alleen verrijkt door de natuurlijke schoonheid van Valencia, maar ook door de afwezigheid van extra belastingen.

Wij heten u van harte welkom om te genieten van al het moois dat de Costa Blanca te bieden heeft, zonder zorgen over extra toeristenbelastingen. Ontdek de prachtige regio in zijn volle glorie en geniet van een zorgeloos verblijf!

Fotogalerij

Share


Eigenschappen

Maak een afspraak
WhatsApp