Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

Met de auto naar de keuring in Torrevieja
20 mrt 2024

Met de auto naar de keuring in Torrevieja

Als je met de auto naar de keuring in Torrevieja gaat, zijn er een paar belangrijke dingen om te weten om ervoor te zorgen dat je probleemloos slaagt en je voertuig legaal op de weg blijft:

  1. Maak een afspraak: Het is verstandig om vooraf een afspraak te maken voor de keuring om onnodig wachten te voorkomen. Je kunt een afspraak online maken via de website van het keuringsstation of telefonisch contact opnemen.
  2. Controleer je documenten: Zorg ervoor dat je alle vereiste documenten bij je hebt, waaronder het voertuigregistratiebewijs, de technische keuringskaart (indien van toepassing), en je identiteitsbewijs of paspoort. Het niet hebben van de juiste documenten kan leiden tot vertragingen of zelfs het niet slagen voor de keuring.
  3. Zorg ervoor dat je voertuig in goede staat verkeert: Controleer je voertuig grondig voordat je naar de keuring gaat. Zorg ervoor dat alle verlichting goed werkt, de banden voldoende profiel hebben en er geen lekkages zijn. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je voertuig schoon is, zowel van binnen als van buiten.
  4. Rijd voorzichtig naar het keuringsstation: Zorg ervoor dat je veilig en volgens de verkeersregels naar het keuringsstation rijdt. Rijd niet te snel en stop bij alle stopborden en verkeerslichten. Het is ook belangrijk om je veiligheidsgordel te dragen en je mobiele telefoon niet te gebruiken tijdens het rijden.
  5. Volg de instructies van het keuringspersoneel: Eenmaal bij het keuringsstation, volg de instructies van het personeel op en parkeer je voertuig zoals aangegeven. Blijf rustig en beleefd tijdens de keuring en beantwoord eventuele vragen van het personeel zo nauwkeurig mogelijk.

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je autokeuring in Torrevieja soepel verloopt en dat je voertuig veilig en legaal op de weg blijft.

Fotogalerij

Share


Eigenschappen

Maak een afspraak
WhatsApp