Facebook Instagram YouTube Tiktok

Bouwgronden

Bouw je eigen droomvilla aan de Costa Blanca Zuid

Investeer in je eigen droomvilla aan de Costa Blanca Zuid, volledig gebouwd volgens jouw wensen. Maak je keuze uit het ruime aanbod van prachtig gelegen bouwgronden aan de Costa Blanca Zuid die CoBla Vastgoed voor jou selecteerde. Ga onder persoonlijke begeleiding van CoBla Vastgoed in zee met onze solide en betrouwbare bouwpromotoren om jouw droomvilla te ontwerpen en te laten bouwen. Een bouwgrond met eigen villa – én privézwembad – is al mogelijk vanaf 250 000 euro.

Image

Hoe kan je in Spanje je eigen villa laten bouwen?

Als particulier kan je in Spanje zo goed als onmogelijk zelf een bouwgrond aankopen, een bouwvergunning verkrijgen én een bouwbedrijf aanstellen.

Bouwpromotoren nemen bouwgronden in portefeuille, regelen een stedenbouwkundige vergunning voor een basisplan én verkopen het project inclusief realisatie. Je koopt dus je bouwgrond, inclusief je villa, van een bouwpromotor. Je kan dit perfect vergelijken met het principe van ‘sleutel op de deur’ dat we kennen in België.

Image

Tientallen bouwgronden dankzij CoBla Vastgoed

Wanneer je een geschikte bouwgrond hebt gevonden, dan laat je binnen de bouwvoorschriften voor het specifieke perceel het basisplan naar wens aanpassen. De bouwpromotor vraagt vervolgens een vergunningswijziging aan, waarna de werken snel kunnen aanvatten.

Binnen het jaar na de aankoop van je bouwgrond geniet je op die manier van je eigen droomvilla, volledig volgens jouw wensen ontworpen en gerealiseerd.

Image

Streng geselecteerde kwaliteitsprojecten

Wij kennen de vastgoedmarkt in Spanje - en meer specifiek de Costa Blanca Zuid - door en door. Wij gaan alleen in zee met betrouwbare projectontwikkelaars die architecturaal sterke nieuwbouwwoningen afleveren van uitstekende kwaliteit. Onze selectiecriteria zijn uiterst streng.

Daarbij controleren we ter plaatse de nieuwbouwprojecten zodat je gegarandeerd waar krijgt voor je investering. Dankzij de grondige kennis van de lopende projecten, kunnen wij perfect inschatten welke woningen, appartementen of villa’s aan jouw verwachtingen en wensen voldoen.

Image

Aankopen én bouwen met bankgarantie én persoonlijke begeleiding

Het volledige aankoop- en bouwproces verloopt altijd met een officiële bankgarantie. Zo ben je 100% ingedekt en loop je geen financieel risico.

CoBla zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Marc Verkuringen helpt je niet alleen bij het vinden een geschikte bouwgrond. Alle verdere administratieve verplichtingen neemt hij op zich.

Tot en met de oplevering kan je in Spanje op Marc rekenen als persoonlijke adviseur. Ook na de oplevering van je droomvilla blijft hij bereikbaar voor alle mogelijke vragen.

Interesse in een bezichtigingstrip in Spanje

Maak een afspraak in Spanje
Maak een afspraak
WhatsApp