Facebook Instagram YouTube Tiktok

Laatste nieuws

De grootste kerststal van de wereld in Alicante
17 nov 2023

De grootste kerststal van de wereld in Alicante

Dit jaar zal de betoverende kerstsfeer in Alicante een nostalgische wending nemen, want de indrukwekkende kerststal, vermeld in het Guinness Book of Records, zal niet schitteren op de 'Explanada de España' boulevard. Helaas zijn de funderingswerken, die oorspronkelijk in september voltooid zouden moeten zijn, vertraagd.

Desondanks hoeven de inwoners en bezoekers van Alicante niet teleurgesteld te zijn, want 'El Belén Gigante', zoals de kerststal liefkozend wordt genoemd, keert met warme kerstgroeten terug naar het vertrouwde 'Plaza del Ayuntamiento' of Stadhuisplein. Dit betekent dat de magie van de kersttraditie zich opnieuw zal ontvouwen op een locatie doordrenkt met geschiedenis en betekenis.

De verplaatsing naar het Stadhuisplein brengt een vleugje nostalgie met zich mee, aangezien 'El Belén Gigante' hier al schitterde in 2020. Deze kerststal, die niet alleen lokaal maar ook internationaal erkend is, weet de harten van jong en oud te veroveren met zijn gedetailleerde weergave van het kerstverhaal.

Dus, hoewel de locatie verandert, blijft de betovering van 'El Belén Gigante' onaangetast. 

Laten we ons onderdompelen in de feestelijke ambiance, genieten van de prachtige kerststal en samen het seizoen van warmte, vreugde en samenzijn vieren op het historische Stadhuisplein van Alicante. De kersttraditie leeft voort, en de gloed van 'El Belén Gigante' brengt ongetwijfeld een glimlach op vele gezichten tijdens deze feestelijke periode.

Fotogalerij

Share


Eigenschappen

Maak een afspraak
WhatsApp